Het Bestuur

De Soos zou niet bestaan zonder het SAS (Stichting Alkmaarse Studentensociëteit) Wie zitten er in het bestuur?

Jeffrey Oostenrijk

Jeffrey Oostenrijk

Voorzitter

Sinds maart 2018 ben ik toegetreden tot het SAS. Hier heb ik mijn bijdrage geleverd als barmanager en heb ik wekelijks onze beerpongleague up to date gehouden. In 2018 ben ik lid van het dagelijks bestuur geworden. Ik heb één jaar genoten van de functie penningmeester en momenteel ben ik voorzitter van het huidige bestuur.

Quincy Vreman

Quincy Vreman

Penningmeester

In januari 2019 toegetreden in het bestuur in het SAS als algemeen bestuurder. Ondertussen de contacten gehad met onze partners en inkoop voor mijn rekening gehad. Ik vind het leuk om de studententijd van mijn mede studenten gezelliger te maken zodat zij niet alleen naar school kunnen voor een les maar ook in ‘Leisure’. Sinds maart 2020 heb ik het Penningmeester stokje overgenomen waar ik mij vol overgaven in wil zetten. Het door ontwikkelen en de vriendschappen die je op bouwt in het bestuur geven mij extra motivatie om door te gaan.

Tom Stevens

Tom Stevens

Secretaris

Vanaf oktober 2015 zet hij zich in voor het SAS. Van algemeen bestuurslid en chef inkoop sinds 2019 als secretaris in het dagelijks bestuur. Alledaagse werkzaamheden zijn voor hem geen probleem door de vele jaren aan ervaring. Een echt mannetje van alles dus!

Sanne Woelinga

Sanne Woelinga

Bar Manager

Sinds eind april 2019 zit ik bij t SAS, ik regel vaak versiering voor in de Soos en sinds kort ben ik ook bar manager. Sinds december heb ik mijn SVH diploma en sta ik op vrijdagen als sleutelleider achter de bar. Ik vind het leuk om nieuwe activiteiten of drankjes te bedenken om zo meer mensen van de Soos te laten genieten. Ook vind ik het heel moeilijk om een foto aan te leveren.

Chris Tangenberg

Chris Tangenberg

Algemeen Bestuur

Al in het bestuur sinds 2015 en bijna alle functies gehad die er zijn binnen het bestuur. Nu help ik net waar het nodig is en ga ik rustig aan mijn pensioen tegemoet.

Daphne Oudshoorn

Daphne Oudshoorn

Algemeen Bestuur

Sinds schooljaar 19/20 zit ik in het SAS. Met mijn affiniteit met bar/horeca en het actief willen blijven in de studentenvereniging is dit een mooie kans. Ik zit in het algemene bestuur en houd mij bezig met verschillende dingen waaronder de sociale media.

Dennis Admiraal

Dennis Admiraal

Algemeen Bestuur

Al een tijd aanwezig in de soos en sinds 2020 zit ik in het algemene bestuur. Momenteel verantwoordelijk voor inkoop en met mijn technische achtergrond help ik graag met projecten die binnen de soos vallen.

Jaynee Robelus

Jaynee Robelus

Algemeen Bestuur

Vanaf 2020 ben ik te vinden in het SAS als algemeen bestuur. Ik vind het erg leuk om bij te dragen aan de studentenvereniging en de SooS waardoor dit een mooie kans is. Samen met de rest van het bestuur hoop ik vele leuke feesten te organiseren om zo iedereen te laten genieten van de SooS!

Bestuur 2019/2020

Openingstijden

Maandag: 12:00 – 18:00

Dinsdag: 12:00 – 18:00

Woensdag: 12:00 – 18:00

Donderdag: 12:00 – 20:00

Vrijdag: 12:00 – 21:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Alcoholische dranken worden vanaf 15:00 geschonken!

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!