Het Bestuur

De Soos zou niet bestaan zonder het SAS (Stichting Alkmaarse Studentensociëteit) Wie zitten er in het bestuur?

Niels Turenhout

Niels Turenhout

Algemeen Bestuur

Sinds november 2022 ben ik onderdeel van het SAS. Ik heb de taak van barmanager op mij genomen. Voor de rest hou ik ervan om het gezellig te hebben met mijn mede student. Hierom is het SAS de beste plek om mij verder te ontwikkelen en contact te houden met andere studenten.

Joey van Ginkel

Joey van Ginkel

Algemeen Bestuur

Sinds het begin van het school jaar 2021/2022 ben ik achter de bar begonnen in de SooS einde van dat schooljaar ben ik bij het SAS gevraagd. Ik vond het altijd al vet leuk om achter de bar te staan, dus de keuze was snel gemaakt. Voor het SAS doe ik nu vooral de inkopen en de klussjes in de SooS, ookwel de Technische Dienst. Ik vind het leuk hoe ik mezelf kan ontwikkelen binnen het SAS en hoe je veel contact blijft houden met je mede studenten in de SooS.

Teuntje van Luijn

Teuntje van Luijn

Algemeen Bestuur

Hoi! Mijn naam is Teuntje en ik zit sinds schooljaar 2022/2023 in het SAS! Ik ben vaak in de SooS en achter de bar te vinden. Ik houd me binnen het bestuur bezig met de socials om iedereen in te lichten over onze evenementen! Ik heb me bij dit bestuur gevoegd om te leren hoe zoiets gaat en bij te dragen aan het creëren van mogelijkheden tot gezelligheid!!

Daphne Oudshoorn

Daphne Oudshoorn

Algemeen Bestuur

Sinds schooljaar 19/20 zit ik in het SAS. Met mijn affiniteit met bar/horeca en het actief willen blijven in de studentenvereniging is dit een mooie kans. Ik studeer finance & control en daardoor was het penningmeesterschap een erg mooie kans om mij verder te ontwikkelen binnen het SaS en mijn opleiding.
Jeffrey Oostenrijk

Jeffrey Oostenrijk

Voorzitter

Sinds maart 2018 ben ik toegetreden tot het SAS. Hier heb ik mijn bijdrage geleverd als barmanager en heb ik wekelijks onze beerpongleague up to date gehouden. In 2018 ben ik lid van het dagelijks bestuur geworden. Ik heb één jaar genoten van de functie penningmeester en momenteel ben ik voorzitter van het huidige bestuur.
Mats Veul

Mats Veul

Algemeen Bestuur

Sinds september 2023 ben ik onderdeel van het SAS. Momenteel beheer ik de website en help ik de technische dienst met diverse aanpassingen/reparaties. Ik ben ook nog vaak achter de bar te vinden!

Floor Koopmans

Floor Koopmans

Secretatris

Sinds het schooljaar 2021/2022 zit ik in het SAS. In het bestuur heb ik mij al bezig gehouden met de beerpongleague en de socials. Op dit moment ben ik secretaris daarnaast vind ik het leuk om achter de bar de staan in de soos en zo ook actief te blijven binnen de vereniging.

Quincy Vreman

Quincy Vreman

Algemeen Bestuur

In januari 2019 toegetreden in het bestuur in het SAS als algemeen bestuurder. Ondertussen de contacten gehad met onze partners en inkoop voor mijn rekening gehad. Ik vind het leuk om de studententijd van mijn mede studenten gezelliger te maken zodat zij niet alleen naar school kunnen voor een les maar ook in ‘Leisure’. Van maart 2020 tot en met september tijdelijk penningmeester geweest en nu als secretaris. Het door ontwikkelen en de vriendschappen die je op bouwt in het bestuur geven mij extra motivatie om door te gaan.
Bestuur 2020/2021

Bestuur 2021/2022

Bestuur 2020/2021

Bestuur 2022/2023