Het Bestuur

De Soos zou niet bestaan zonder het SAS (Stichting Alkmaarse Studentensociëteit) Wie zitten er in het bestuur?

Niels Turenhout

Niels Turenhout

Penningmeester

Sinds november 2022 ben ik onderdeel van het SAS. Sindsdien heb ik voor een tijdje de taak als barmanager op mij genomen. Op het moment ben ik penningmeester en hou mij vooral met deze taak bezig. Voor de rest hou ik ervan om het gezellig te hebben met mijn medestudent en zo nu en dan een spelletje mee te doen in de soos.

Teuntje van Luijn

Teuntje van Luijn

Algemeen Bestuur

Hoi! Mijn naam is Teuntje en ik zit sinds schooljaar 2022/2023 in het SAS! Ik ben vaak in de SooS en achter de bar te vinden. Ik houd me binnen het bestuur bezig met de socials om iedereen in te lichten over onze evenementen! Ik heb me bij dit bestuur gevoegd om te leren hoe zoiets gaat en bij te dragen aan het creëren van mogelijkheden tot gezelligheid!!

Amber Tervoort

Amber Tervoort

Algemeen Bestuur

Heyy! Mijn naam is Amber en ik studeer verpleegkunde. Ik ben sinds schooljaar 2023/2024 onderdeel van het SAS. Ik ben regelmatig in de soos en ook wel eens achter de bar te vinden. Binnen het SAS hou ik me bezig met de inkoop. Ik hoop door het SAS een rol te mogen spelen in het leuker maken van jouw studententijd!

Jeffrey Oostenrijk

Jeffrey Oostenrijk

Voorzitter

Sinds maart 2018 ben ik toegetreden tot het SAS. Hier heb ik mijn bijdrage geleverd als barmanager en heb ik wekelijks onze beerpongleague up to date gehouden. In 2018 ben ik lid van het dagelijks bestuur geworden. Ik heb één jaar genoten van de functie penningmeester en momenteel ben ik voorzitter van het bestuur.

Mats Veul

Mats Veul

Algemeen Bestuur

Sinds september 2023 ben ik onderdeel van het SAS. Momenteel beheer ik de website en help ik de technische dienst met diverse aanpassingen/reparaties. Ik ben ook nog vaak achter de bar te vinden!

Evelien Leijen

Evelien Leijen

Algemeen Bestuur

Sinds begin 2024 ben ik bij het SAS gekomen. Op dit moment versterk ik het bestuur door verschillende taken op me te nemen. Verder ben ik regelmatig in de SooS of achter de bar te vinden. Ik hoop voor gezelligheid te zorgen en dat iedereen een mooie tijd zal beleven in de SooS.

Floor Koopmans

Floor Koopmans

Secretatris

Sinds het schooljaar 2021/2022 zit ik in het SAS. In het bestuur heb ik mij al bezig gehouden met de beerpongleague en de socials. Op dit moment ben ik secretaris daarnaast vind ik het leuk om achter de bar de staan in de soos en zo ook actief te blijven binnen de vereniging.

 

Quincy Vreman

Quincy Vreman

Algemeen Bestuur

In januari 2019 toegetreden in het bestuur in het SAS als algemeen bestuurder. Ondertussen de contacten gehad met onze partners en inkoop voor mijn rekening gehad. Ik vind het leuk om de studententijd van mijn mede studenten gezelliger te maken zodat zij niet alleen naar school kunnen voor een les maar ook in ‘Leisure’. Van maart 2020 tot en met september tijdelijk penningmeester geweest en nu als secretaris. Het door ontwikkelen en de vriendschappen die je op bouwt in het bestuur geven mij extra motivatie om door te gaan.

Bestuur 2020/2021

Bestuur 2021/2022

Bestuur 2020/2021

Bestuur 2022/2023