Het Bestuur

De Soos zou niet bestaan zonder het SAS (Stichting Alkmaarse Studentensoci√ęteit) Wie zitten er in het bestuur?

Dion Kenter

Dion Kenter

Voorzitter

Vanaf 2016 in het Sas bestuur te vinden en niet weg te krijgen. Na verschillende functies zoals bestuurder, bar-manager en penningmeester was zijn huidige functie als voorzitter niet uit te sluiten.

Jeffrey Oostenrijk

Jeffrey Oostenrijk

Penningmeester

Sinds maart 2018 ben ik toegetreden tot het SAS. Hier heb ik mijn bijdrage geleverd als barmanager en houd ik wekelijks onze beerpongleague up to date. In 2018 ben ik lid van het dagelijks bestuur geworden en is de functie penningmeester tot mij toegewezen. 

Tom Stevens

Tom Stevens

Secretaris

Vanaf oktober 2015 zet hij zich in voor het SAS. Van algemeen bestuurslid en chef inkoop sinds 2019 als secretaris in het dagelijks bestuur. Alledaagse werkzaamheden zijn voor hem geen probleem door de vele jaren aan ervaring. Een echt mannetje van alles dus!

Sanne Woelinga

Sanne Woelinga

Bar Manager

Sinds eind april 2019 zit ik bij t SAS, ik regel vaak versiering voor in de Soos en sinds kort ben ik ook bar manager. Sinds december heb ik mijn SVH diploma en sta ik op vrijdagen als sleutelleider achter de bar. Ik vind het leuk om nieuwe activiteiten of drankjes te bedenken om zo meer mensen van de Soos te laten genieten. Ook vind ik het heel moeilijk om een foto aan te leveren.

Chris Tangenberg

Chris Tangenberg

Algemeen Bestuur

Al in het bestuur sinds 2015 en bijna alle functies gehad die er zijn binnen het bestuur. Nu help ik net waar het nodig is en ga ik rustig aan mijn pensioen tegemoet.

Wouter de Boer

Wouter de Boer

Algemeen Bestuur

Al vanaf 2013 in de soos te vinden en nu 3 jaar algemeen bestuur. In de afgelopen 3 jaar de inkopen mogen doen, feestjes mogen organiseren en de soos verhuisd. Op dit moment contactpersoon voor externe relaties.

Quincy Vreman

Quincy Vreman

Algemeen Bestuur

Quincy is sinds begin 2019 algemeen bestuurslid. Sinds enige tijd worden ook de inkopen binnen de Soos door hem geregeld.

Daphne Oudshoorn

Daphne Oudshoorn

Algemeen Bestuur

Sinds schooljaar 19/20 zit ik in het SAS. Met mijn affiniteit met bar/horeca en het actief willen blijven in de studentenvereniging is dit een mooie kans. Ik zit in het algemene bestuur en houd mij bezig met verschillende dingen waaronder de sociale media.

Dennis Admiraal

Dennis Admiraal

Algemeen Bestuur

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Jaynee Robelus

Jaynee Robelus

Algemeen Bestuur

Vanaf 2020 ben ik te vinden in het SAS als algemeen bestuur. Ik vind het erg leuk om bij te dragen aan de studentenvereniging en de SooS waardoor dit een mooie kans is. Samen met de rest van het bestuur hoop ik vele leuke feesten te organiseren om zo iedereen te laten genieten van de SooS!

Bestuur 2019/2020

Openingstijden

Maandag: 12:00 – 18:00

Dinsdag: 12:00 – 18:00

Woensdag: 12:00 – 18:00

Donderdag: 12:00 – 20:00

Vrijdag: 12:00 – 21:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Alcoholische dranken worden vanaf 15:00 geschonken!

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!