Het Bestuur

De Soos zou niet bestaan zonder het SAS (Stichting Alkmaarse Studentensociëteit) Wie zitten er in het bestuur?

Jeffrey Oostenrijk

Jeffrey Oostenrijk

Voorzitter

Sinds maart 2018 ben ik toegetreden tot het SAS. Hier heb ik mijn bijdrage geleverd als barmanager en heb ik wekelijks onze beerpongleague up to date gehouden. In 2018 ben ik lid van het dagelijks bestuur geworden. Ik heb één jaar genoten van de functie penningmeester en momenteel ben ik voorzitter van het huidige bestuur.

Daphne Oudshoorn

Daphne Oudshoorn

Penningmeester

Sinds schooljaar 19/20 zit ik in het SAS. Met mijn affiniteit met bar/horeca en het actief willen blijven in de studentenvereniging is dit een mooie kans. Ik studeer finance & control en daardoor was het penningmeesterschap een erg mooie kans om mij verder te ontwikkelen binnen het SaS en mijn opleiding.

Quincy Vreman

Quincy Vreman

Secretaris

In januari 2019 toegetreden in het bestuur in het SAS als algemeen bestuurder. Ondertussen de contacten gehad met onze partners en inkoop voor mijn rekening gehad. Ik vind het leuk om de studententijd van mijn mede studenten gezelliger te maken zodat zij niet alleen naar school kunnen voor een les maar ook in ‘Leisure’. Van maart 2020 tot en met september tijdelijk penningmeester geweest en nu als secretaris. Het door ontwikkelen en de vriendschappen die je op bouwt in het bestuur geven mij extra motivatie om door te gaan.

Dennis Admiraal

Dennis Admiraal

Algemeen Bestuur

Al een tijd aanwezig in de soos en sinds 2020 zit ik in het algemene bestuur. Momenteel verantwoordelijk voor inkoop en met mijn technische achtergrond help ik graag met projecten die binnen de soos vallen.

Jaynee Robelus

Jaynee Robelus

Algemeen Bestuur

Vanaf 2020 ben ik te vinden in het SAS als algemeen bestuur. Ik vind het erg leuk om bij te dragen aan de studentenvereniging en de SooS waardoor dit een mooie kans is. Samen met de rest van het bestuur hoop ik vele leuke feesten te organiseren om zo iedereen te laten genieten van de SooS!

Bestuur 2020/2021

Bestuur 2020/2021

Openingstijden

Maandag: 12:00 – 18:00

Dinsdag: 12:00 – 18:00

Woensdag: 12:00 – 18:00

Donderdag: 12:00 – 20:00

Vrijdag: 12:00 – 21:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Alcoholische dranken worden vanaf 15:00 geschonken!

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!